Cloudy

1°C

Helsinki

Cloudy

Vakantiehuizen Finland

Vakantiehuizen FinlandComfortabel relaxen te midden van de natuur. Dat kan uitstekend in onze vakantiehuizen in Finland.

 

 

 

 

Huur hier uw vakantiehuis of bungalow voor uw vakantie in Finland. Wanneer u een vakantiehuis zoekt, geniet u bij het uitzoeken al van de mooie plaatjes. Voorpret ten top! Net als in Noorwegen en Zweden is het in Finland een goede gewoonte om een tweede huis “buiten” te hebben. Dat betekent meestal: omgeven met veel natuur, de buren een eind weg, het water dichtbij. Vrijwel altijd is er een bootje bij en natuurlijk een sauna. Veel van deze huizen worden gedurende kortere of langere tijd te huur aangeboden. Let erop of u uw huisdier mag meenemen en of er een internetaansluiting is.

 

Vakantiehuis Finland - NovasolVakantiehuizen Finland Novasol

Novasol is al tientallen jaren een begrip in Europa als het om het verhuren van vakantiehuizen gaat. De vakantiehuizen die ze verhuren zijn van eenvoudig tot luxe, groot en klein, in 25 landen in Europa. Het aanbod in Finland is echter beperkt tot twee huizen in het zuiden.
Meer info: www.novasol.nl


Vakantiehuis Finland - Chalet.nuVakantiehuizen Finland Chalet.nu

Bij Chalet.nu zult u door het enorme aanbod aan vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten altijd wel een geschikte accommodatie vinden. De vakantiehuizen van Chalet.nu liggen verspreid over het hele land.
Meer info: www.chalet.nu


Vakantiehuis Finland - BBI TravelVakantiehuizen Finland BBI-Travel

Bekijk hier het aanbod van BBI-Travel aan vakantiehuizen en appartementen op de mooiste plekjes in Finland. Meer info: ww.bbi-travel.nl

Reisgids Finland

Reisgids Finland