Cloudy

1°C

Helsinki

Cloudy

Steden Finland

Espoo

Espoo Finland

Espoo ligt in Uusimaa en is de tweede grootste stad van Finland. Vanwege de nabijheid met Helsinki, is Espoo een favoriete woonplaats voor forenzen.

Lees meer...

Jyväskylä

Jyvaskyla Finland

Jyväskylä is de grootste stad in het Merengebied, 270 km van Helsinki, in Midden Finland. Het landschap is heuvelachtig, bosachtig en omgeven door honderden meren.

Lees meer...

Kittila

Kittila Finland

Kittilä is een stad/gemeente in Lapland en ligt 150 km ten noorden van de Poolcirkel. Het landschap is heuvelachtig met bossen en veengebieden.

Lees meer...

Kuopio

Kuopio Finland

Kuopio ligt in Noord Savonia en is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning en rust.

Lees meer...

Kuusamo

Kuusamo Finland

Kuusamo is een stad en gemeente in Lapland en ligt zo’n 800 km van Helsinki en niet ver van de Russische grens.

Lees meer...

Lahti

Lahti Finland

Lahti ligt in Zuid-Finland, aan het Vesijärvimeer en maakt deel uit van Groot-Helsinki. Lathi is de toegangspoort tot het merengebied en Rusland.

Lees meer...

Oulu

Oulu Finland

Oulu ligt in de regio Noord Ostrobothnia en is de dichtst bevolkte stad in het noorden van Finland. Oulu biedt toegang tot de aangrenzende sneeuwvelden van Lapland en ligt aan de Oulujokirivier.

Lees meer...

Rovaniemi

Rovaniemi Lapland Finland

Rovaniemi de hoofdstad van Lapland en ligt zo’n tien km ten zuiden van de Poolcirkel. Vanwege de prachtige ongerepte natuur en de vele recreatiemogelijkheden is Rovaniemi een perfecte toeristische bestemming.

Lees meer...

Tampere

Tampere Finland

Tampere ligt op een landengte tussen twee meren en met 200 meren binnen de stadsgrenzen is het een uitstekende vakantiebestemming voor de liefhebber van outdoor activiteiten op het water en op het ijs.

Lees meer...

Turku

Turku Finland

Turku is een havenstad uit de 13e eeuw en ligt in het zuidwesten van Finland. Het is de oudste stad van Finland en was ooit de hoofdstad. Turku is officieel tweetalig met Zweeds als de officiële tweede taal.

Lees meer...

Reisgids Finland

Reisgids Finland