Cloudy

1°C

Helsinki

Cloudy

Rondreis Lapland

Rondreis LaplandRondreis Lapland. Lapland geeft u de meest authentieke ervaring in Finland en is dan ook zeer geschikt voor het maken van een onvergetelijke rondreis, het hele jaar door.

 

 

Rondreizen Lapland

De twaalf toeristische gebieden van Lapland bieden de gasten een onvergetelijke ervaring het hele jaar door. 's Winters witte sneeuw en de veranderingen in de lente bij het ontwaken van de natuur, als Lapland wordt verlicht door de op handen zijnde zomer. De zomer gaat over in de kleurrijke waaier van de herfst en de magische poolnacht rond kerstmis.

De kleuren van de natuur in Lapland

De unieke natuur, diverse activiteiten en fascinerende attracties bieden unieke vakantieervaringen gedurende het hele jaar. Beleef de momenten van schemer midden in de winter, het noorderlicht, de herfstkleuren en de middernachtzon die dag en nacht licht. De natuur en haar vier seizoenen creëren een ideale achtergrond voor de brede waaier van rondreizen in Lapland

Cultuur in Lapland

De cultuur van Lapland is een mix van noord en zuid, oost en west en wordt breed gezien als de manier van leven en hoe te leven. Saami, die in Lapland geboren zijn, behoren tot de grootste inheemse etnische groep in Europa. En, laten we het niet vergeten, Fins Lapland is ook het thuis van de Kerstman en zijn rendieren.

 

 

http://www.sawadee.nl/europa/finland/

http://www.baobab.nl/europa/finland.htm

Reisgids Finland

Reisgids Finland